Piekielna tilapia z grilla
Piekielna tilapia z grilla4.66 out of 5 based on 132 voters.
Składniki:
-
- 50 dkg filetów z tilapii
- 1 łyżka mielonego chili
- 1 łyżeczka mielonego czosnku
- sól
- 2 łyżki oliwy
- 1 łyżka soku z cytryny
Sposób przyrządzenia:
Filety z tilapii umyć i osuszyć. Chili, czosnek i sól wymieszać z oliwą i sokiem z cytryny, pastą natrzeć filety, odstawić do lodówki na 30 minut. Piec na mocno nagrzanym grillu po 3 minuty z każdej strony.
- Szczegóły
- Kategoria: Grill
- Opublikowano: środa, 28, marzec 2012 11:14
- Weronika Kuś
- Karkówka z grilla
- Kurczak z grilla
- Szaszłyki z grilla
- Grillowane ziemniaki
- Warzywa z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla
- Burgery z grilla
- Ryby z grilla
- Marynaty na grilla
- Mieszanki do grilla
- Kiełbaski z grilla