Pasta tuńczykowa z orzechami

24003
com_content.article
(Oddano 127 głosów z średnią 4.65 z 5)
Pasta tuńczykowa z orzechami4.65 out of 5 based on 127 voters.


Składniki:


  • 1 puszka tuńczyka w oleju
  • pół szklanki włoskich rozdrobnionych orzechów
  • 3 -4 łyżki majonezu
  • sól
  • pieprz

    Sposób wykonania:

    Tuńczyka rozdrobnić widelcem.
    Wówczas dodać do tuńczyka posiekane orzechy oraz majonez.
    Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

    Dodaj komentarz

    Zabrania się dodawania linków


    Kod antyspamowy
    Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi