Panga zapiekana z serem
Panga zapiekana z serem4.65 out of 5 based on 248 voters.
Składniki:
- 25 dkg filetów z pangi
- ½ szklanki tartego sera
- 1 jajko
- buła tarta
- masło
- natka zielonej pietruszki
- sól, pieprz
Sposób przyrządzenia:
Rybę zemleć w maszynce do mięsa. Do masy rybnej dodać ser tarty, jajko, posiekaną zieloną pietruszkę, przyprawić do smaku. Formę do zapiekania wysmarować masłem, wysypać tartą bułką, włożyć weń masę serowo rybną. Zapiec w piekarniku, wystudzoną wytrząsnąć delikatnie na talerz, ozdobić zieleniną.
- Szczegóły
- Kategoria: Panga
- Opublikowano: wtorek, 11, kwiecień 2006 00:00
- Teresa
- Ryby
- Dorsz
- Panga
- Karp
- Pstrąg
- Tilapia
- Łosoś
- Szczupak
- Sandacz
- Sola i Flądra
- Halibut
- Śledzie
- Owoce morza
- Ryby z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla