Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Legumina gruszkowa z winem

Składniki:

  • 6 gruszek
  • 1 szkl. białego wytrawnego wina
  • ½ szkl. cukru
  • 2 goździki
  • 2 op. galaretki cytrynowej
  • 400 ml jogurtu naturalnego
  • 2 łyżki płynnego miodu

    Sposób wykonania:
    Gruszki obrać, przekroić na pół i usunąć gniazda nasienne po czym zalać je winem, dodać jeszcze cukier oraz goździki i tyle wody aby przykryła całe gruszki .
    Trzymać na ogniu około 10 minut.
    Po tym czasie wyjąć gruszki i pod przykryciem odstawić do ostygnięcia.
    Natomiast syrop przecedzić i dolać tyle wody aby powstało 3 ½ szkl. płynu, który zagotować.
    Rozpuścić w niej galaretkę i wylać na płaski talerz, odstawić do stężenia.
    W między czasie jogurt ubić razem z miodem po czym polać nim gruszki.
    Natomiast galaretkę pokroić w drobną kostkę i posypać wierzch deseru.

     

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *