Kotlety rybne z ryżem i koperkiem

19644
com_content.article
(Oddano 17 głosów z średnią 4.41 z 5)
Kotlety rybne z ryżem i koperkiem4.41 out of 5 based on 17 voters.


 

Składniki:


  • 4 filety rybne
  • 2 szkl.ugotowanego ryżu
  • 1/2 pęczka koperku
  • jajko
  • sól
  • pieprz
  • olej do smażenia

 

Kotlety Rybne Z Ryzem(1)

 

Sposób przyrządzenia
Filety gotować na parze 20 minut. Rozdrobnić widelcem. Wymieszać z ugotowanym ryżem, dodać posiekany koperek, sól i pieprz. Wbić jajko i wyrobić masę. Z masy formować podłużne kotleciki. Wierzch każdego ponacinać ukośnie nożem. Smażyć na złoty kolor na rozgrzanym oleju.

Przepis na konkurs Godin nadesłany przez Marzena Gad
 

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi