Fasolka szparagowa z rumianą tartą bułka
Fasolka szparagowa z rumianą tartą bułka4.61 out of 5 based on 75 voters.
Składniki:
- 1 kg fasolki szparagowej
- ½ szklanki bułki tartej
- ½ kostki masła
- sól, cukier do smaku
Sposób przyrządzenia:
Fasolkę oczyścić, umyć , odciąć końcówki , usunąć włókna, ugotować w wodzie z solą i cukrem. Podawać gorącą z surowym masłem i posypać zrumienioną tartą bułką.
- Szczegóły
- Kategoria: Fasolka szparagowa
- Opublikowano: poniedziałek, 06, czerwiec 2011 10:45
- Justyna Kot
- Warzywa
- Sałatki warzywne
- Bakłażany
- Kapusta
- Młoda kapusta
- Ziemniaki
- Szparagi
- Cukinia
- Karczochy
- Dynia
- Fasola
- Fasolka szparagowa
- Kabaczki
- Kalafior
- Ogórki
- Brokuły
- Okra
- Cebula
- Buraki
- Bób
- Pomidory
- Brukselka
- Szpinak
-
Fasolka szparagowa z pomidorami
-
Fasolką okraszona boczkiem z orzechami
-
Fasolka szparagowa z orzeszkami
-
Zielona fasolka z serem rokfor i chrupiącym boczkiem
-
Fasolka szparagowa z pieczarkami Haliny
-
Fasolka szparagowa z tartą bułką
-
Fasolka szparagowa z orzeszkami piniowymi
-
Fasolka szparagowa z rumianą tartą bułka