Fasolka szparagowa z majonezem
Fasolka szparagowa z majonezem4.64 out of 5 based on 103 voters.
Składniki:
Sposób przyrządzenia:
Fasolkę dokładnie wypłukać, zalać wrzątkiem, dodać sól, ugotować, odcedzić. Na patelni rozgrzać olej, dodać obrany i pokrojony czosnek, chwilę smażyć mieszając, dodać fasolkę, a po kilku minutach smażenie dodać majonez i ser. Podgrzewać mieszając aż ser się rozpuści i podawać.
- Szczegóły
- Kategoria: Fasolka szparagowa
- Opublikowano: wtorek, 12, kwiecień 2011 08:46
- Karina Michalczewska
- Warzywa
- Sałatki warzywne
- Bakłażany
- Kapusta
- Młoda kapusta
- Ziemniaki
- Szparagi
- Cukinia
- Karczochy
- Dynia
- Fasola
- Fasolka szparagowa
- Kabaczki
- Kalafior
- Ogórki
- Brokuły
- Okra
- Cebula
- Buraki
- Bób
- Pomidory
- Brukselka
- Szpinak