Fasolka szparagowa z grzybami
Fasolka szparagowa z grzybami4.65 out of 5 based on 103 voters.
Składniki:
Sposób przyrządzenia:
Pieczarki oczyścić i wraz z trzonami pokroić w plastry. Fasolkę obrać, strączki przekroić na połowę. W rondlu doprowadzić do wrzenia wodę, osolić, dodać fasolkę, gotować aż zmięknie, kilka minut przed końcem gotowania dodać pieczarki, odcedzić. Na patelni rozgrzać oliwę, dodać fasolkę z pieczarkami, smażyć kilka minut mieszając. Skorygować smak przyprawami i podawać.
- Szczegóły
- Kategoria: Fasolka szparagowa
- Opublikowano: poniedziałek, 11, kwiecień 2011 09:12
- Marek
- Warzywa
- Sałatki warzywne
- Bakłażany
- Kapusta
- Młoda kapusta
- Ziemniaki
- Szparagi
- Cukinia
- Karczochy
- Dynia
- Fasola
- Fasolka szparagowa
- Kabaczki
- Kalafior
- Ogórki
- Brokuły
- Okra
- Cebula
- Buraki
- Bób
- Pomidory
- Brukselka
- Szpinak