Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Desery

Pory zapiekane w boczku na ziemniakach puree

Składniki: 1 kg ziemniaków 25 dkg wędzonego boczku w plastrach 25 dkg żółtego sera w plastrach 6 średnich porów/ białe części/ 1/2 szklanki śmietany 18% olej sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Pory umyć, oczyścić. 1 kawałek pokroić na 4 cm, podsmażyć na oliwie. Pozostałe pory pokroić na 15 cm kawałki, odgotować w osolonej wodzie…

Mus czekoladowo-rumowy

Składniki: 200 g mlecznej czekolady ( 2 tabliczki ) 400 g śmietany kremówki 3 łyżki cukru waniliowego 1 łyżka rumu kawałki czekolady do dekoracji ( najlepiej gorzkiej ) Sposób wykonania: Czekoladę roztopić nad parą. Następnie śmietanę ubić z cukrem na sztywną pianę , wówczas stopniowo dodawać czekoladę, delikatnie połączyć. Na sam koniec dodać rum. Powstała…

Kokosowo  czekoladowe banany

Składniki: 4 banany 300 ml mleka kokosowego 80 g białej czekolady 2 łyżki brązowego cukru 2 – 3 kostki mlecznej czekolady 1 łyżeczka wiórków kokosowych 1 łyżka masła Sposób wykonania: Obrane banany pokroić na plasterki po czym przełożyć je do rondelka z rozgrzanym maśle. Dodać jeszcze cukier oraz połamaną na kawałki czekoladę. Chwile trzymać na…