Cebula z grilla z pomidorkami koktajlowymi
Cebula z grilla z pomidorkami koktajlowymi4.65 out of 5 based on 127 voters.
Składniki:
- 2 cebule obrane i pokrojone w grube plastry
- 1 szklanka pokrojonych na połowę pomidorków koktajlowych
- 4 drobno posiekane ząbki czosnku
- majeranek, oregano do smaku
- 4 łyżki oliwy
- 3 łyżki białego octu winnego
- sól, pieprz
Sposób przyrządzenia:
Plastry cebuli i pokrojone pomidory umieścić na tacce do grillowania, polać oliwą, piec na średnio nagrzanym grillu aż cebulka lekko zmięknie, dodać pozostałe składniki i dusić razem jeszcze 10 minut. Podawać na gorąco lub na zimno.
- Szczegóły
- Kategoria: Warzywa z grilla
- Opublikowano: poniedziałek, 26, marzec 2012 12:08
- Natalia Klimek
- Karkówka z grilla
- Kurczak z grilla
- Szaszłyki z grilla
- Grillowane ziemniaki
- Warzywa z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla
- Burgery z grilla
- Ryby z grilla
- Marynaty na grilla
- Mieszanki do grilla
- Kiełbaski z grilla
-
Papryka z grilla z czosnkiem i bazylią
-
Papryka z grilla z czosnkiem
-
Cebula z grilla z pomidorkami koktajlowymi
-
Bakłażan, cukinia i pory z grilla z sosem pesto
-
Makrela z grilla z cukinią i pomidorem
-
Grillowana papryka z farszem z kiełbasy, jabłek i cukinii
-
Plastry cukinii w marynacie na grilla Iwony
-
Cebula z niespodzianką na grilla