Bulion drobiowy z cukinią i mięsem kurczaka
Bulion drobiowy z cukinią i mięsem kurczaka4.67 out of 5 based on 12 voters.
Składniki:

Sposób przyrządzenia:
Cukinie, marchew, cebulę i selera obrać, pokroić w plastry. Fasolkę obrać, pokroić na kawałki długości około 5 cm. Filet z kurczaka pokroić w plastry. Warzywa podsmażyć na rozgrzanym oleju. W rondlu doprowadzić do wrzenia bulion drobiowy, dodać warzywa, gotować około 25 minut. Pod koniec gotowania dodać plastry mięsa. Podawać posypane zieleniną.
- Szczegóły
- Kategoria: Zupy
- Opublikowano: poniedziałek, 14, marzec 2011 14:03
- Waldek
- Zupy
- Rosół
- Zalewajka
- Żurek
- Barszcz czerwony
- Zupa pomidorowa
- Zupa rybna
- Zupa gulaszowa
- Zupa grzybowa
- Krupnik
- Chłodnik
- Barszcz Biały
- Grochówka
- Zupa jarzynowa
- Zupa ogórkowa
- Zupa fasolowa
- Zupa pieczarkowa
- Kapuśniak
- Zupa cebulowa
- Zupa kalafiorowa