Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Beszamelowe

Sos beszamelowy Igi

Składniki: 3 szkl. mleka 2 łyżki masła 2 łyżeczki maki 20 dag żółtego sera sól pieprz Sposób wykonania: Na rozgrzanym maśle przesmażyć mąkę, wówczas rozprowadzić ja mlekiem i trzymać na małym ogniu do zgęstnienia. Następnie zmniejszyć ogień i dodać starty ser. Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Następnie marchewki i ziemniaki…

Sos beszamelowy Adama

Składniki: 4 szkl. mleka ½ cebuli 1 liść laurowy 1 ząbek czosnku 85 g masła 85 g mąki sól pieprz gałka muszkatołowa Sposób wykonania: Do mleka dodać posiekaną cebulę, czosnek oraz liść laurowy po czym postawić na małym ogniu i podgrzać. Gdy mleko zacznie wrzeć szybko zestawić go z ognia i odstawić na bok na…

Sos beszamelowy Sylwii

Składniki: 2 łyżki mąki 3 łyżki masła 400 ml mleka 100 ml śmietanki 30% sól pieprz Sposób wykonania: Na rozgrzanym tłuszczu przesmażyć mąkę po czym rozprowadzić ja zimnym mlekiem. Trzymać na małym ogniu, aż całość zgęstnieje, wówczas dodać śmietanę i ponownie zagotować. Zdjąć z ognia i doprawić do smaku solą oraz pieprzem po czym przetrzeć…

Sos beszamelowy-wariacje na temat II

1)Składniki: sos beszamelowy ( patrz przepis; "sos beszamelowy-przepis ilustrowany) 100g papryki konserwowanej natka pietruszki cukier do smaku Sposób przyrządzenia: Paprykę zmielić, połączyć z sosem, dodać posiekaną natkę pietruszki. Doprawić cukrem do smaku. 2).Składniki: sos beszamelowy 1-2 świeże ogórki 1 łyżka masła 2-3 łyżki ketchupu koperek kurkuma Sposób przyrządzenia: Ogórki obrać ze skórki, usunąć pestki, zetrzeć…