Bakłażan, cukinia i pory z grilla z sosem pesto
Bakłażan, cukinia i pory z grilla z sosem pesto4.65 out of 5 based on 127 voters.
Składniki:
- 4 białe części porów
- 2 małe cukinie pokrojone wzdłuż na ćwiartki
- 2 małe bakłażany pokrojone wzdłuż na ćwiartki
- 2 łyżki oliwy
- sól, morska, mielony pieprz
- sos Pesto
Sposób przyrządzenia:
W misce wymieszać oliwę z solą i pieprzem, dodać warzywa, chwilę mieszać aby dokładnie namoczyć je w przyprawach. Piec na mocno nagrzanym grillu 8 minut kilkakrotnie je obracając. Podawać gorące. Sos Pesto podać w miseczce.
- Szczegóły
- Kategoria: Warzywa z grilla
- Opublikowano: środa, 21, marzec 2012 11:21
- Justyna Domagała
- Karkówka z grilla
- Kurczak z grilla
- Szaszłyki z grilla
- Grillowane ziemniaki
- Warzywa z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla
- Burgery z grilla
- Ryby z grilla
- Marynaty na grilla
- Mieszanki do grilla
- Kiełbaski z grilla
-
Papryka z grilla z czosnkiem i bazylią
-
Papryka z grilla z czosnkiem
-
Cebula z grilla z pomidorkami koktajlowymi
-
Bakłażan, cukinia i pory z grilla z sosem pesto
-
Makrela z grilla z cukinią i pomidorem
-
Grillowana papryka z farszem z kiełbasy, jabłek i cukinii
-
Plastry cukinii w marynacie na grilla Iwony
-
Cebula z niespodzianką na grilla