Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zupa z resztek indyka

 

Składniki:

 

  • 6 szkl bulionu
  • ¼ szkl białego ryżu
  • ¼ szkl dzikiego ryżu
  • 1 szkl posiekanej dymki
  • ½ szkl masła
  • ¾ szkl mąki
  • ½ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu
  • 2 szkl mleka
  • 1 ½ szkl gotowanego indyka pokrojonego w kostkę
  • 8 plastrów boczku
  • 3 łyżki wytrawnego sherry

Sposób wykonania:
Do dużego garnka wsypać ryż i dodać posiekaną cebulę.
Zalać całość bulionem i doprowadzić do wrzenia.
Gotować na małym ogniu około 40 minut.
W między czasie na rozgrzanym maśle przesmażyć mąkę.
Dodać sól oraz pieprz po czy rozprowadzić całość mlekiem i gotować jeszcze chwile do zgęstnienia.
Przelać zasmażkę do garnka z ryżem.
Dodać jeszcze kawałki indyka, boczek oraz sherry.
Całość wymieszać i jeszcze chwilę podgrzewać, ale nie gotować.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *