Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Złocista pierś z indyka z grilla

Przygotuj z pychotką.pl krok po kroku danie z piersi z indyka a zobaczysz jakie smaczne.  Dziś przepis na złocistą pierś z indyka z grilla. Do przygotowania tego przepisu potrzebujesz: piersi z indyka, sosu sojowego, czosnku i wytrawnego wina. 
 

Składniki:

  • 60 dag piersi indyka
  • 1/2 szklanki wytrawnego białego wina
  • 3 łyżki sosu sojowego
  • 2-3 ząbki czosnku
  • 5-6 łyżek oliwy
  • łyżeczka soku z cytryny
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Piersi z indyka dokładnie oczyścić i osuszyć na papierowym ręczniku.
    Następnie delikatnie rozbić je ręką. 
    Natomiast do miseczki przelać wytrawne białe wino.
    Dodać do niego sos sojowy oraz sok z cytryny.
    Całość dokładnie wymieszać.
    Wlać jeszcze oliwę, przemieszać.
    Wrzucić obrany czosnek przeciśnięty przez praskę lub drobno posiekany.
    Doprawi jeszcze do smaku solą oraz pieprzem.
    Do powstałej maranty przełożyć mięso.
    Wstawić do lodówki na co najmniej 1 godzinę.
    Po tym czasie wyjąc mięso z lodówki i odsączyć z nadmiaru marynaty,.
    Kłaść na rozgrzanym ruszcie i grillować z obu stron na złoto. 
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *