Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zielone spaghetti

Składniki:

  • 1 opakowanie makaronu spaghetti
  • garść szpinaku
  • brokuł
  • filet z kurczaka
  • pęczek koperku
  • łyżka śmietany
  • serek topiony
  • sól
  • pieprz
  • kostka rosołowa
  • tłuszcz do smażenia

    Przygotowanie:
    Brokuły i szpinak ugotować osobno i odcedzić. Szpinak zmieszać ze śmietaną, serkiem i zmiksować. Makaron ugotować i odcedzić.  Pokrojony w drobną kostkę filet oprószyć solą i pieprzem i usmażyć na rumiano. Mięso, brokuły i szpinak wymieszać z makaronem. Dodać posiekany koperek.

    Przepis nadesłany na Letni konkurs Prymat przez Marzena

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *