Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Żeberka w pomarańczach Ady

Znakomite przepisy na żeberka. Dziś przepis na żeberka w pomarańczach Ady. Przepis zawiera: żeberka, sok i skórkę z pomarańczy, miodowe piwo.   
 

Składniki:

  • 1 kg żeberek
  • 1 butelka piwa miodowego
  • 50 g marmolady pomarańczowej
  • 100 ml soku pomarańczowego
  • 1 łyżeczka brązowego cukru
  • 2 łyżki białego octu winnego
  • 2 łyżki drobno startej skórki z pomarańczy
  • 4 ząbki czosnku
  • sól
  • pieprz
 

Sposób wykonania:

  1. Żeberka dokładnie oczyścić i podzielić na mniejsze kawałki.
    Następnie do miski wlać piwo miodowe.
    Dodać marmoladę pomarańczową, sok i skórkę z pomarańczy, ocet winny i brązowy cukier.
    Wrzucić jeszcze obrany czosnek przeciśnięty przez praskę.
    Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
    Do powstałej marynaty włożyć żeberka.
    Wstawić do lodówki na całą noc, aby mięso dokładnie przegryzło się z żeberkami. 
    Następnego dnia wyjąć  z lodówki i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 190 stopni i piec około 1,5 godziny.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *