Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Żeberka w ketchupowej marynacie

Pyszny kawałek mięsa. Czyli przepis na żeberka w ketchupowej marynacie. Lista zakupów: żeberka wieprzowe, cebula, ketchup, sos worcester i wędzona papryka. 
 

Składniki:

  • 1 kg żeberek 
  • 200 ml ketchupu 
  • 6 cebul 
  • 2 łyżki oleju roślinnego 
  • 3 łyżeczki sosu worcester 
  • 1 łyżka sosu sojowego ciemnego 
  • gałązka rozmarynu 
  • ½  łyżeczki papryki wędzonej węgierskiej
  • sól
  • pieprz 

Sposób wykonania:

  1. Żeberka dokładnie oczyścić i osuszyć na papierowym ręczniku.
    Podzielić je na mniejsze porcję.
    Następnie do miseczki przelać olej.
    Dodać do niego ketchup, sos worcester oraz sos sojowy.
    Całość dokładnie wymieszać.
    Doprawić do smaku solą, pieprzem oraz wędzoną papryką.
    Na koniec wrzucić jeszcze obraną cebulę drobno posiekaną.
    Powstałą marynatą dokładnie natrzeć żeberka.
    Odstawić je najlepiej na całą noc, aby mięso dokładnie przegryzło się z przyprawami.
    Następnego dnia ułożyć żeberka na blasze do pieczenia.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 160 stopni i piec około 45 minut.
    Przed podaniem udekorować gałązką rozmarynu. 
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *