Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Żeberka przepisu Eweliny

A teraz przepis dla miłośników grillowania. Czyli soczyste żeberka pomysłu Eweliny. Do wykonania tego przepisu oprócz żeberek potrzebujesz: piwa, czosnku, musztardy, tymianku i rozmarynu. 
 

Składniki:

  • ½ kg żeberek wieprzowych 
  • 1, 5 szkl jasnego piwa
  • 3 liście laurowe
  • 1 łyżka suszonego rozmarynu
  • 1 łyżeczka suszonego tymianku 
  • 3 ząbki czosnku 
  • 3 łyżki ostrej musztardy
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Żeberka dokładnie oczyścić i podzielić na mniejsze porcję.
    Następnie do miseczki wlać piwo.
    Dodać do niego musztardę i razem wymieszać.
    Wówczas dodać obrane ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę.
    Dodać jeszcze rozmaryn, tymianek i liść laurowy.
    Całość przemieszać i na koniec doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
    Dio powstałej marynaty włożyć żeberka.
    Wstawić do lodówki na całą noc.
    Następnego dnia odsączyć mięso z nadiru marynaty.
    Kłaść na rozgrzanym ruszcie i grillować na złoto z obu stron.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *