Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Żeberka Krzysztofa

Kolejna propozycja na znakomite żeberka. Będziesz zaskoczony jakie dobre. Do wykonania tego przepisu oprócz żeberek potrzebujesz: piwa, miodu, czosnku i oliwy z oliwek. 
 

Składniki:

  • skladniki zamien
  • skladniki zamien
  • 1 kg żeberek 
  • ½ szkl piwa 
  • 4 ząbki czosnku
  • 2 łyżeczki miodu
  • 200 ml keczupu
  • 50 ml oliwy z oliwek 
  • 1 łyżeczka curry
  • 1 łyżeczka kminku
  • 1 łyżeczka ziół prowansalskich

Sposób wykonania:

  1. Żeberka dokładnie oczyścić i podzielić na mniejsze porcję.
    Następnie do miseczki przelać piwo.
    Dodać do niego miód, ketchup oraz oliwę z oliwek.
    Całość dokładnie wymieszać.
    Wówczas dodać jeszcze obrany czosnek przeciśnięty przez praskę, kminek, curry oraz zioła prowansalskie do smaku.
    Do powstałej marynaty włożyć żeberka.
    Wstawić do lodówki najlepiej na całą noc.
    Następnego dnia odsączyć żeberka z nadmiaru marynaty.
    Kłaść na rozgrzanym ruszcie i grillować na złoto z obu stron.
     

Liczba porcji: 5

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *