Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Włosko-amerykańskie hamburgery z serem

Składniki:

• ok. 67dkg chudej mielonej wołowiny
• szklanka pokruszonego sera Gorgonzola (ok. 12dkg)
• 1/3 szklanki suszonych pomidorów w zalewie z oliwy, osaczonych i posiekanych
• 1 łyżka posiekanego świeżego tymianku
• 4 ząbki czosnku posiekane lub zmiażdżone
• 1/2 łyżeczki soli
• 1/2 łyżeczki grubo mielonego pieprzu
• bulek „z kwaśnego ciasta” przeciętych na pół i opieczonych
• plastry czerwonej cebuli
• plastry pomidorów
• do tego sałatka owocowa (niekoniecznie) przepis poniżej.

Wykonanie:
Wymieszać razem -mięso, 3/4 szklanki sera Gorgonzola, większość posiekanych pomidorów, pozostawiając 1 łyżkę, tymianek, czosnek, sol i pieprz, wyrobić 6 burgerów ok. 2 cm grub. Ułożyć burgery na natłuszczonym ruszcie i grillować obustronnie raz odwracając 14-18 min. Zdjąć gotowe hamburgery, pokryć reszta sera i suchych pomidorów, podawać w ogrzanych bulkach z plastrami cebuli i pomidorów.

Owocowa sałatka:
Wymieszać w misce:
• 1/2 lub jeden mały melon – cantalupa – obrany i pokrojony w kostkę,
• 1/4 miodowego melona pokrojonego tak samo,
• 2 łyżki białego balsamicznego octu,
Nakryć i ochłodzić w lodówce przed podaniem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *