Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Wielowarstwowa zapiekanka

Składniki:

  • 30 dag mielonego mięsa drobiowego
  • 3 bakłażany
  • 7 pomidorów
  • 3 cebule
  • jajko
  • 10 dag mozzarelli
  • 4 łyżki oliwy
  • 2 łyżki bułki tartej
  • 1 ząbek czosnku
  • sól
  • pieprz
  • tymianek
  • bazylia

Sposób wykonania:

  1. Do mięsa wbić jajko i dodać 2 łyżki bułki tartej.
    Całość dokładnie wyrobić i doprawić solą oraz pieprzem.
    Następnie bakłażany pokroić na cienkie plastry, które obsmażyć na rozgrzanej oliwę.
    W między czasie pokroić pomidory w plasterki.
    Następnie ułożyć bakłażany w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym oliwą, na nich rozłożyć warstwę mięsa, którą przykryć pomidorami oraz cebulą pokrojoną na talarki.
    Całość posypać rozgniecionym czosnkiem, tymiankiem, bazylia, solą oraz pieprzem.
    Układać w taki sposób kolejne warstwy do skończenia składników, wówczas przykryć zapiekankę plastrami mozzarelli.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni i zapiekać ok. 30 min.
    Przed podaniem udekorować ziołami.

    Przepis został nadesłany na "Konkurs z Kolażem" przez Tadeusza

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *