Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tort Sachera.

Skład:

  • 12 dkg czekolady gorzkiej
  • 12 dkg masła
  • 12 dkg cukru pudru
  • 6 jajek
  • 1 laska wanilii
  • sól
  • 8 dkg mąki
  • 12 dkg mielonych migdałów
  • 10 dkg konfitury morelowej
  • 30 dkg polewy czekoladowej

Sposób przyrządzenia:
Czekoladę roztopić i trzymać w cieple. Oddzielić białka od żółtek. Masło utrzeć z 1/3cukru pudru i żółtkami na pulchną masę. Wmieszać miąższ z laski wanilii, szczyptę soli i letnia rozpuszczoną czekoladą. Białka ubic z resztą cukru pudru na sztywno i połączyć z jajeczno-czekoladową masą. Wmieszać mąkę ze zmielonymi migdałami i delikatnie połączyć z pozostałymi składnikami ciasta.
Nagrzać piekarnik do 180 stopni. Tortownicę wysmarować tłuszczem i obsypać bułką tartą.
Piec ciasto 50 min. Ostudzony przekroić na dwa krążki i przełożyć przetartą konfiturą morelową. Złożyć i polać polewą czekoladową. Oryginalnie tort powinien mieć jeszcze zrobiony biała kuwertura napis ‘Sacher’ i ozdobiony być kandyzowanymi fiołkami.

Przepis z :’Mała szkoła pieczenia’ wyd. Świat książki

6 comments for “Tort Sachera.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *