Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Spaghetti w pomidorowo-sojowym sosie

Składniki:

  • 600 g pomidorów
  • 500 g spaghetti
  • 1-2 łyżki sosu sojowego
  • oliwa
  • 1 gałązka rozmarynu
  • 1gałązka szałwii
  • 1gałązka tymianku
  • 1 papryczka chili
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 bakłażan
  • 50 g masła
  • sól
  • 50 ml sosu sojowego

    Sposób wykonania:

    1. Makaron ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem 2 łyżek sosu sojowego i odrobiną oliwy.
      W między czasie czosnek oraz papryczkę drobno posiekać a zioła oskubać i wrzucić całość na patelnie z rozgrzaną oliwą, podsmażyć po czym dodać sos sojowy.
      Całość wymieszać i dodać obrane pomidory pokrojone w grubą kostkę, nadal trzymać na średnim ogniu, dodać trochę wody z gotowania makaronu aby sos zbytnio nie zgęstniał.
      Następnie bakłażana pokroić w kostki i podsmażyć lekko na pozostałej oliwie, wówczas oprószyć go lekko solą. Makaron odcedzić, przelać zimną wodą i wymieszać z sosem sojowym oraz masłem. Przed podaniem posypać jeszcze kostkami bakłażana.

      Przepis został nadesłany na konkurs "Dania wszelakie" przez Podkomorze

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *