Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Smażony filet z okonia z pomidorami i papryką

Składniki:

  • 50 dkg filetów z okonia
  • 1 łyżka mąki pszennej
  • 1 łyżka mąki ziemniaczanej
  • oliwa
  • skórka otarta z cytryny do smaku
  • 2 czerwone papryki
  • 2 pomidory
  • natka pietruszki
  • sól, pieprz


 

Sposób przyrządzenia:
Filety z okonia umyć i osuszyć. Przyprawić solą i pieprzem, odstawić na 15 minut. Paprykę oczyścić, pokroić na długie paski usuwając gniazda nasienne. Na patelni rozgrzać łyżkę oliwy, dodać paprykę, smażyć na małym ogniu aż zmięknie, przyprawić do smaku solą, pieprzem i skórką cytrynową, utrzymywać w cieple. Filety obtoczyć w wymieszanych mąkach, smażyć na dobrze nagrzanym oleju. Równolegle obsmażyć na patelni pokrojone w grube plastry pomidory. Na półmisku ułożyć pomidory, na nich porcje ryby, całość obłożyć usmażoną papryką i posypać posiekaną natką pietruszki.

Przepis na konkurs Godin nadesłany przez Monika Barciś
 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *