Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sernik Weroniki

Znakomite przepisy na ciasta. Musisz je wypróbować. Dziś przepis na sernik pomysłu Weroniki. Do jego wykonania potrzebujesz: twarogu, mleka, jajek, cukru pudru oraz masła. 
 

Składniki:

  • 750 g twarogu 
  • 250 g serka mascarpone
  • 1 szkl cukru pudru 
  • 2 łyżeczki cukru waniliowego
  • szczypta soli 
  • 6 jaj
  • 2/3 szkl mleka
  • 50 g roztopionego masła
  • 5 łyżek mąki pszennej
  • 6 łyżek mąki ziemniaczanej 
  • 2 łyżeczki kandyzowanej skórki pomarańczowej

Sposób wykonania:

  1. Do miski wbić żółtka.
    Dodać do nich cukier oraz cukier waniliowy i razem dokładnie utrzeć.
    Wówczas nie przerywając ucierania dodawać stopniowo serek mascarpone.
    Gdy składniki zaczną się łączyć dodawać partiami zmielony twaróg. 
    Następnie dodać jeszcze roztopione masło oraz wlać mleko.
    Całość dokładnie wymieszać po czym wsypać obie mąki z dodatkiem skórki pomarańczowej.
    Na sam koniec ubić białka na sztywną pianę z dodatkiem soli i dodać je do ciasta.
    Delikatnie połączyć, aby piana nie osiadła.
    Gotowe ciasto przelać do formy.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 170 stopni i piec około 1 godziny.
     

Liczba porcji: 9

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *