Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sernik przepisu Eweliny

Poszukujesz nowych przepisów na ciasta? Idealnie trafiłeś. Dziś przepis na pyszny sernik. Do jego upieczenia będziesz potrzebować: ciastek zbożowym twarogu, masła i śmietanki kremówki. 
 

Składniki:

  • 125 g ciastek zbożowych 
  • 50 g masła
  • 6 jajek
  • 130 g cukru 
  • 1 cukier waniliowy 
  • 1 kg twarogu sernikowego 
  • 60 g masła do sera
  • 225 ml śmietany kremówki
  • 50 g mąki ziemniaczanej 
 

Sposób wykonania:

  1. Ciastka pokruszyć.
    Dodać do nich miękkie masło i razem zmiksować.
    Powstałą masę wyłożyć na dnie brytfanny.
    Następnie do żółtek wsypać cukier.
    Razem utrzeć na puszystą masę.
    Natomiast do sera dodać śmietankę, mąkę ziemniaczaną oraz rozpuszczone (ostygnięte) masło.
    Całość dokładnie wymieszać.
    Wówczas połączyć masę serową z masą żółtkową.
    Gotową masę przełożyć na spód z ciastek.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 120 stopni i piec około 90 minut.
     

Liczba porcji: 10

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *