Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sernik na zimno Marzeny

Składniki:

  • 4 serki homogenizowane
  • 800 ml. jogurtu naturalnego
  • paczka okrągłych biszkoptów
  • 1 galaretka cytrynowa
  • 1 galaretka truskawkowa
  • szklanka wiśni drelowanych
  • 2 galaretki wiśniowe
  • 6 łyżeczek żelatyny
  • 4 łyżki cukru pudru
  • łyżka masła

    Przygotowanie:

    Tortownicę dużą smarujemy masłem. Do głębokiej miseczki wlewamy jogurt, serek homogenizowany i wsypujemy cukier puder. Całość mieszamy dokładnie mikserem. Żelatynę rozpuszczam w 0,5 szklanki gorącej wody i pozostawiamy do wystygnięcia. Galaretki rozpuszczamy w gorącej wodzie, jedna szklanka wody na jedną galaretkę, wylewamy na płaski talerz do stężenia. Gdy galaretka stężeję kroimy w grubą kostkę. Do zmiksowanej masy serowo jogurtowej wlewamy energicznie żelatynę, dokładnie miksując. Do tężejącej masy dodajemy pokrojoną galaretkę w grubą kostkę i drelowane wiśnie. Całość wlewamy do wysmarowanej tortownicy i zatapiamy okrągłe biszkopty. Na wierzch sernika wylewamy dwie tężejące galaretki wiśniowe. Dekorujemy ubitą śmietaną.

    Przepis na konkurs Godin nadesłany przez Marzena Gad

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *