Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sernik Isaura

Składniki:


  • 1 i 0.5 szklanki mąki
  • 1 i 0.5 szklanki cukru
  • 3 łyżki kakao
  • 1 masło lub margaryna
  • 3 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 1 cukier waniliowy
  • 4 jajka (białka ubić)
  • 5 łyżek wody


Masa serowa:

  • 1 kg sera
  • 8 jaj
  • 40 dag cukru
  • 1 kostka masła
  • 3 budynie śmietankowe lub waniliowe


Sposób przyrządzenia:
Masło roztopić z cukrem, cukrem waniliowym, wodą i kakao. Gotować około 5 minut. Ostudzić. Odlać pół szklanki i zostawić na polanie ciasta. Do reszty gdy ostygnie dodać żółtka, proszek doi pieczenia, mąkę i ubitą pianę z jajek. Wlać do formy. Teraz zrobić masę serową: masło utrzeć z cukrem, stopniowo dodawać jajka, ser i budynie. Dokładnie wymieszać. Tak powstałą masę wyłożyć łyżką na ciasto. Piec około godziny w temp. 200 stopni C. Wystudzone ciasto polać wcześniej odłożoną masą ze szklanki.
Przepis została nadesłany na konkurs “Święta z Makłowiczem” agap

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *