Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sernik Eweliny

Mamy dla Was przepis na pyszne ciasto. Czyli nasz przepis na znakomity sernik. Do jego wykonania potrzebujesz: sera, budyniu, jajek i mleka skondensowanego.  
 

Składniki:

  • skladniki zamien
  • skladniki zamien
  • 1 kg sera
  • 1 budyń
  • 6 jajek
  • 1 mleko skondensowane 
  • 1 szkl cukru
  • kilka kropli aromatu pomarańczowego
  • 1 łyżka soku z cytryny 
  • szczypta soli
  • tłuszcz i bułka tarta do formy 

Sposób wykonania:

  1. Ser zemleć w maszynce co najmniej 2 krotnie.
    Następnie żółtka oddzielić od białek.
    Do żółtek dodać cukier i razem utrzeć na puszystą masę.
    Wówczas nie przerywając ucierania dodawać partiami ser.
    Gdy składniki zaczną się łączyć wlać jeszcze mleko oraz dodać budyń.
    Dodać jeszcze aromat pomarańczowy i sok z cytryny.
    Całość dokładnie wymieszać.
    Na koniec dodać białka ubite na sztywną pianę.
    Delikatnie połączyć, aby piana nie osiadła.
    Gotowe ciasto przelać do formy wysmarowanej tłuszczem i posypanej bułką tartą.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni i piec około 1 godziny.
     

Liczba porcji: 9

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *