Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Ryż meksykański

Składniki:

  • 1 ½ szkl białego ryżu
  • 1 pomidor
  • 1/3 białej cebuli
  • 1 ząbek czosnku
  • 1/3 szkl oleju z orzechów ziemnych
  • 3 ½ szkl bulionu warzywnego
  • 2 łyżeczki soli
  • ½ marchewki
  • ½ szkl zielonego groszku

Sposób wykonania;
Ryż zalać gorącą wodą i odstawić na 15 minut.
Po tym czasie go odcedzić i opłukać pod bieżącą wodą.
Następnie obranego pomidora posiekać, dodać posiekana cebulę oraz czosnek i całość dokładnie zmiksować.
Natomiast ryż wrzucić na patelnie i smażyć około 10 minut po czym dodać puree pomidorowe.
Dokładnie wymieszać i trzymać na ogniu jeszcze przez 3 minut.
Dodać obraną i posiekaną marchewkę, groszek oraz bulion.
Dokładnie wymieszać, doprawić do smaku solą i trzymać na ogniu aż cały płyn wyparuje.
Wówczas zestawić z ognia, odstawić na 5 minut po czym wymieszać całość widelcem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *