Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Rybne pulpeciki

Czy próbowałeś kiedyś przyrządzić pulpety, ale z rybnego mięsa? Polecamy ten przepis. Do wykonania naszych pulpecików potrzebujesz: filetów z dorsz, jajka, bułki oraz mleka. 
 

Składniki:

  • 30-40 dag filetów z dorsza 
  • 1 małe jajko
  • 1 czerstwa bułka
  • 1 szkl mleka
  • 2-3 łyżki posiekanego szczypiorku 
  • szczypta ostrej papryki
  • sól
  • pieprz
  • olej do smażenia

Sposób wykonania:

  1. Filety z dorsza zemleć w maszynce.
    Wówczas wbić do nich jajko.
    Bułkę namoczyć w mleku, odcisnąć ją z jego nadmiaru i przełożyć fo ryby.
    Wrzucić jeszcze posiekany szczypiorek.
    Całość dokładnie wymieszać.
    Gdyby masa wyszła za rzadka można dodać odrobinę bułki tartej.
    Doprawić do smaku solą, pieprzem oraz ostrą papryką.
    Z powstałej masy formować małe pulpeciki/ kotleciki.
    Kłaść je na patelni z rozgrzanym olejem.
    Smażyć je na średnim ogniu na zloty kolor ze wszystkich stron.
     

Liczba porcji: 6

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *