Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Ryba w sezamowej panierce

Przepis na pyszną rybkę w nietypowej panierce. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: rybnych filetów, bułki tartej, sezamu, jajek oraz przypraw. 
 

Składniki:

  • ½  kg filety rybne
  • ½  szkl bułka tarta
  • ½  szkl sezam
  • 1 łyżka sok z cytryny
  • 2 szt jajka
  • 4 łyżki mąka
  • sól
  • pieprz
  • tłuszcz do smażenia

Sposób wykonania:

  1. Filety rybne dokładnie oczyścić i osuszyć na papierowym ręczniku.
    Następnie pokroić je na mniejsze porcje, które skropić sokiem z cytryny i oprószyć solą oraz pieprzem.
    Natomiast do jednej miseczki wbić jajko i roztrzepać go widelcem.
    Do drugiej miseczki przesypać bułkę tartą oraz sezam, wymieszać.
    Filety rybne oprószyć mąką po czym zanurzyć w roztrzepanym jajku.
    Na koniec obtoczyć w bułce z sezamem.
    Kłaść na patelni z rozgrzanym olejem.
    Smażyć  z obu stron na złoto. 
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *