Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Ruloniki wołowe

Składniki:


• 50 dag wołowiny bez kości
• 15 dag słoniny
• 1 duży kwaszony ogórek
• 3 suszone grzybki
• 3 łyżki mąki
• 0.25 szklanki śmietany
• sól, pieprz
• tłuszcz do smażenia

Sposób przyrządzenia:
Mięso pokroić na wąskie, dość długie paski, posypać solą i pieprzem, położyć na każdym wzdłuż cienki paseczek słoniny i w poprzek ćwiartkę kiszonego ogórka. Każdy plaster zwinąć w rulonik, obtoczyć w mące, spiąć wykałaczką. Tak przygotowane ruloniki dobrze obsmażyć na mono rozgrzanym tłuszczu, Przełożyć do garnka, podlać odrobiną wody, dodać namoczone wcześniej suszone grzyby i dusić pod przykryciem, aż mięso będzie miękkie (około 1.5 godziny). Rozrobić w kubku śmietanę, dolać do niej wywaru z mięsa, rozmieszać, dodać do sosu i jeszcze chwilę pogotować.

Przepis został nadesłany na Drugą Edycję Konkursu Pychotki przez Xawier.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *