Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Rizotto a la Marlenka

Składniki:

    • 3 torebki ryżu
    • 3 papryki (czerwona, zielona, żółta)
    • 2 lub 3 cebule
    • 4 marchewki
    • ketchup
    • kostka rosołowa lub wegetta
    • sól, pieprz, papryka ostra i słodka
    • bazylia, majeranek
    • natka pietruszki
    • olej
    • puszka kukurydzy


    Sposób przyrządzenia:
    Najpierw poszatkować cebulę i podsmażyć na patelni(na oleju), jak będzie już miękka dodać do niej poszatkowaną marchewkę i smażyć pod przykryciem. Następnie gdy już marchewka będzie w miarę miękka dodać pokrojone w kostkę papryki, posypać małą ilością wegetty i posypać pokruszoną kostkę rosołową. Dodać ketchupu tak aby było lekko płynne, pieprzu, papryki ostrej, majeranku, bazylii od czasu do czasu mieszać. Gdy papryka będzie miękka dodać posiekaną natkę pietruszki i papryki słodkiej. Na samym końcu wsypać pół puszki kukurydzy i chwilkę jeszcze trzymać na ogniu. Ugotować ryż. Podawać: na talerz nałożyć ryż a na środku położyć ten jakby sos lub wszystko wymieszać z ryżem. Naprawdę pyszne.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *