Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Risotto z czosnkiem i kiełkami fasoli Iwony

Składniki:

  • 1 kg skrzydełek z kurczaka
  • 1 mała cukinia
  • 3 średnie cebule
  • 3-4 ząbki czosnku
  • 30 dkg ryżu
  • 1 duża czerwona  papryka
  • 1 marchewka
  • 1 pietruszka
  • 1 por / biała część/
  • kawałek selera
  • 2 łyżki oleju
  • 1 łyżka  sosu sojowego
  • 5 łyżek kiełków fasoli
  • sól, pieprz do smaku

    Sposób przyrządzenia:
    Włoszczyznę umyć, obrać, pokroić. Skrzydełka umyć, wszystko włożyć  do garnka, zalać wrzącą wodą, posolić i gotować na małym ogniu około 30 minut. Z wywaru wyjąć skrzydełka , obrać z kości, wywar przecedzić. Obrać 2 cebule i czosnek, posiekać drobniutko. Na łyżce oleju zeszklić 1 cebulę, wsypać ryż, podsmażyć, zalać szklanką wody i szklanką wywaru, posolić i gotować około 20 minut. Cukinię pokroić w pół plasterki, paprykę w dużą kostkę. Resztę oleju rozgrzać na patelni, zeszklić cebulę i czosnek, dodać  paprykę i cukinię, smażyć  5 minut. Do ryżu  dodać warzywa, mięso, kiełki fasoli, sos sojowy. Wymieszać  i gotować kilka minut, doprawić do smaku solą  i pieprzem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *