Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Rafaello Wioletty (1)

Skład:

  • 7 jajek
  • 1 szkl. cukru
  • 1 wiórki kokosowe
  • 1 1/2 szkl. mąki
  • 2 łyżki octu
  • 1 cukier waniliowy
  • 1 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 1 litr słodkiej śmietany kremówki(30%)
  • 2 białe czekolady
  • 1 mała żelatyna (bez gotowania)


Sposób przyrzádzenia:
Żłtka oddzielić od białek. Do żółtek dodać ocet i proszek do pieczenia. Dobrze ubić mikserem. Białka ubić na pianę dodać cukieri cukier waniliowy, wymieszać z żółtkami. Dodać mąkę i delikatnie wymieszać. Piec 20-25 min. Upieczony i przestudzony placek biszkoptowy przekroić na połowę. Górnyą część pokruszyć na drobno, a dolny placek odwrócić spodem do góry. 1/2l. śmietanki i 2 czekolady rozpuścić na małym ogniu(nie zagotowywać). Dodać do tego 4 czubate łyżki wiórek kokosowych. Ostudzić , do przestudzonej masy dodać pokruszony biszkopt, wymieszać i wyłożyć na placek. 1/2 l. śmietany ubić z łyżeczką cukru i cukrem waniliowym, następnie wlać żelatynę eozpuszczoną w małej ilości gorącej wody. Ostudzić i wymieszać ze śmietaną. Wyłożyć masę na ciasto. Posypać wiorkami kokosowymi Smacznego!
Przepis został nadesłany na konkurs "Święta z Makłowiczem" przez Wioletta.

5 comments for “Rafaello Wioletty (1)

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *