Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Rafaello deser bez pieczenia

Składniki:
3 szklanki mleka
3 łyżki mąki pszennej (troszkę mniej)
3 łyżki mąki ziemniaczanej (troszkę mniej)
3 żółtka
2 cukry waniliowe
3 paczki krakersów(duże)najlepiej bez soli
2 paczki wiórków kokosowych
11/4 kostki masła lub masła roślinnego

Sposób przyrządzenia:
2 szklanki mleka zagotować z cukrem. W 1szklance mleka zimnego wymieszać mąki, żółtka, cukier waniliowy. Wlać do gotującego mleka, ugotować budyń i ostudzić. Masło utrzeć i dodawać po jednej łyżce zimnego budyniu i miksować. Na koniec do masy dodać 11/2 paczki wiórków kokosowych i wymieszać. Na blasze wyłożonej papierem ułożyć warstwę krakersów i posmarować kremem  Będą 3 warstwy).Na wierzchu posypać rozkruszonymi kilkoma krakersami wymieszanymi z resztą wiórków kokosowych. Ciasto wstawić do lodówki, jest dobre na drugi dzień kiedy krakersy zmiękną.
Przepis nadesłany na konkurs Wakacyjny konkurs Pychotka.pl i Manta. Małgorzata Andrzejewska

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *