Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Quiche z wędzoną rybą

Przygotowanie:20 minut
Pieczenie: 30 minut
Dla 4 osób (porcja 545 kalorii)

Składniki:

    750g brokułów
    – 250g mąki
    – żółtko
    – sól
    – 3 łyżki masła
    – 250g wędzonej ryby
    – 2 jajka
    – 100g gęstej śmietany
    – tłuszcz do formy
    – ½ łyżeczki suszonej bazylii

    Wykonanie:
    -umyte brokuły podzielić na różyczki i wrzucić na osolony wrzątek, gotować przez 7 minut, odcedzić i ostudzić
    -mąkę wysypać na stolnicę, dodać żółtko, masło, szczyptę soli i 2-4 łyżki wody, zagnieść ciasto
    -okrągłą formę o średnicy 30cm wysmarować tłuszczem, przełożyć ciasto, wylepić nim dno i boki formy
    -rybę pokroić w kostkę, wyłożyć na ciasto, przykryć brokułami -jajka rozmącić ze śmietaną, szczyptą soli i bazylią, polać kisz. Piec 30 minut w temp. 200-220C

1 comment for “Quiche z wędzoną rybą

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *