Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pyszny biszkopt z kremem ananasowym

Składniki:
Ciasto:

  • 6 jaj
  • 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 1/2 łyżeczki octu
  • 4 czubate łyżki mąki krupczatki
  • 4 łyżki płaskie cukru

Krem:

  • puszka ananasów
  • galaretka ananasowa
  • budyń waniliowy
  • kostka margaryny np.Kasi


Sposób przyrządzenia:
Oddzielić białka od żółtek. Do żółtek dodać proszek i ocet. Białka ubić na sztywną pianę razem z cukrem. wymieszać delikatnie z żółtkami, a następnie z mąką. Ciasto wylać na posmarowaną tłuszczem i posypaną bułką blaszkę. Upiec w temp. ok. 180 stopni przez ok. 25min. Do soku ananasowego dolać wody do 1/2l. Odlać 1/2 szklanki i rozrobić w niej budyń. Resztę soku zagotować i wlać budyń. Po chwili wyłączyć gaz i wsypać galaretkę, dobrze wymieszać. Po paru minutach do budyniu wkroić margarynę i zmiksować. Jeszcze ciepłym kremem przełożyć biszkopt. Posypać cukrem pudrem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *