Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Puree z zielonej soczewicy z koperkiem Wandy

Wyszukaj swój przepis i ciesz się znakomitym smakiem. Tym razem znakomity przepis na puree z zielonej soczewicy z koperkiem. Do jego wykonania oprócz soczewicy potrzebujesz: czosnku, bulionu warzywnego, kminku i chilli. 
 

Składniki:

  • ½ szkl zielonej soczewicy
  • 1,5 szkl bulionu warzywnego
  • 3 ząbki czosnku
  • 1 pęczek koperku
  • ½ łyżeczki chilii
  • ½ łyżeczki kminku
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Soczewicę wrzucić do garnka.
    Zalać ją bulionem.
    Dodać obrany czosnek przeciśnięty przez praskę.
    Wrzucić połowę pęczka koperku drobno posiekanego.
    Następnie dodać jeszcze chilii, kminek oraz sól i pieprz do smaku. 
    Gotować na małym ogniu, aż większość płynu odparuje a soczewica stanie się miękka.,
    Wówczas zdjąć rondelek z ognia i całość przetrzeć przez sito.
    Jeśli będzie to jeszcze konieczne doprawić do smaku.
    Przed podaniem posypać posiekanym koperkiem.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *