Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pulpety cielęce ze szpinakiem

Fajny przepis na urozmaicenie pulpetów czy mielonych kotlecików. Czyni nasz przepis na mielone pulpety ze szpinakiem. Do ich wykonania potrzebujesz: mielonej cielęciny, liści szpinaku, cebuli, żółtek oraz przypraw.

Składniki:

  • cielęcina i wątroba z rosołu
  • 30 dag szpinaku
  • 1 cebula
  • 1 łyżka masła
  • sok i starta skórka z ½ cytryny
  • 2 surowe żółtka
  • mąka
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Obrać cebule i posiekać po czym wrzucić ją na patelnie z rozgrzanym masłem.
    Lekko ją przesmażyć po czym dodać oczyszczone liście szpinaku.
    Razem chwile trzymać na ogniu.
    Natomiast mięso z wątrobą zemleć w maszynce.
    Wówczas dodać do niego cebulę ze szpinakiem.
    Następnie dodać sok i skórkę z cytryny oraz żółtka.
    Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
    Z powstałej masy formować pulpeciki.
    Obtoczyć je w mące i smażyć na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron na złoto.

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *