Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Sosy

Sos paprykowo-ogórkowy

Składniki: 1 słoik papryki konserwowej 3 łyżki zalewy ze stoika z papryką 1 słoik ogórków konserwowych 1 por 3 łyżki zalewy ze słoika z ogórkami ketchup Sposób wykonania: Paprykę, ogórki i por pokroić w drobną kostkę. Następnie dodać zalewę z papryk i ogórków. Na koniec dodać jeszcze ketchup i całość dokładnie wymieszać.

Ostry sos na chłodne dni

Składniki: cebula łyżka oleju czerwona papryka ząbek czosnku 25 dag pomidorów z puszki Sól pieprz papryczka chi lii Sposób wykonania: Paprykę oraz cebulę posiekać po czym razem poddusić na rozgrzanym oleju, wówczas dodać rozgnieciony czosnek oraz posiekaną papryczkę chili. Całość wymieszać i doprawić do smaku pieprzem. Trzymać jeszcze Ne małym ogniu około 3 minut. Po…

Sos pomarańczowy Kingi

Składniki: 2 pomarańcze łyżka masła 2 łyżki mąki pszennej 200 ml wody Sposób wykonania: Pomarańcze obrać, skórkę posiekać a z reszty wycisnąć sok. Zalać całość wodą, wrzucić jeszcze kostkę masła. Całość wymieszać i doprowadzić do wrzenia na małym ogniu. Na sam koniec zagęścić odrobiną mąki.

Sos winny z boczkiem

Składniki 20 dag masła 5 łyżek białego wytrawnego wina 2 żółtka 15 dag wędzonego boczku pęczek dymki sól kolorowy pieprz tłuszcz Sposób wykonania: Posiekaną dymkę i pokrojony w kostkę boczek przesmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Następnie miseczkę wstawić do garnka z gotującą się wodą po czym  wlać wino i dodać żółtka. Całość dokładnie roztrzepać aby powstała…