Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Brzoskwinie

Brzoskwinie w winie

Składniki: 1 kg brzoskwiń 4 żółtka paczuszka płatków migdałowych sok z dwóch cytryn 4 łyżki cukru 2 kieliszki czerwonego wina Sposób przyrządzenia: Brzoskwinie sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki i pokroić w kosteczkę. Skropić sokiem z cytryny. Do szklanego naczynia wyłożyć brzoskwinie, dodać płatki migdałowe. Żółtka utrzeć z cukrem do białości i wymieszać z winem. Połączyć…

Pieczone brzoskwinie z herbatnikami

Składniki: 4 brzoskwinie 100 g herbatników 60 g stopionego masła 1 żółtko 1 łyżeczka startej gałki muszkatołowej ubita śmietana Sposób wykonania: Brzoskwinie pokroić na połówki, które ułożyć w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym masłem. Następnie herbatniki wymieszać blenderem razem z żółtkiem, stopionym masłem oraz gałką muszkatołową. Powstałą masa napełnić połówki brzoskwiń. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 200…

Świeże brzoskwinie w sosie

Składniki: 1,5 kg świeżych dojrzałych brzoskwiń ¼ szkl. cukru 3 żółtka 2 łyżki wody ¼ szkl. wina marsala Sposób wykonania: Brzoskwinie przekroić na połówki, usuwając z nich pestki po czym połówki te pokroić na plasterki. Następnie w kąpieli wodnej wymieszać ze sobą żółtka oraz cukier za pomocą miksera po czym dodać białka ubite na sztywną…