Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Kurki

Świąteczne kurki w sosom sojowym

Składniki: 1/2 kg kurek 3 łyżki sosu sojowego ¼ skl. oleju pęczek koperku sól pieprz Sposób wykonania: Grzyby wrzucić na patelnie z rozgrzanym olejem, cały czas mieszając smażyć na małym ogniu. Gdy grzyby zmiękną i płyn odpruje doprawić do smaku solą, pieprzem oraz sosem sojowym. Trzymać na ogniu jeszcze kilka minut po czym dodać posiekany…

Duszone kurki z tymiankiem

Składniki: • 1 kg kurek • 2-3 ząbki czosnku • łyżeczka suszonego tymianku • 2-3 łyżki oliwy • ½ szkl. bulionu • 2 łyżki soku z cytryny • 2 łyżki przecieru pomidorowego • sól • pieprz • szczypta cukru Sposób wykonania: Grzyby smażyć przez kilka minut na rozgrzanym oleju po czym zmniejszyć ogień i smażyć…

Kurki w serowym sosie

Składniki: 1 kg kurek 2 cebule 150 g wędzonego boczku łyżka smalcu łyżka masła ¾ szkl. śmietany ćwierć szkl. bulionu 150 g twardego żółtego sera sól pieprz szczypta cukru łyżeczka soku z cytryny 2-3 łyżki posiekanej natki pietruszki Sposób wykonania: Boczek pokroić w kostkę i przesmażyć na rozgrzanym smalcu, wówczas wrzucić posiekaną cebulę, zeszklić i…

Kurki w pikantnym cieście

Składniki: 50 dkg kurek 1 szklanka oleju 1 jajko ½ szklanka mąki 4 łyżki mleka 1 łyżeczka cukru pieprz, sól, curry Sposób przyrządzenia: Grzyby oczyścić, przyciąć trzony obgotować przez kilka minut w osolonej wodzie, obsączyć, osuszyć. Z maki jaka i mleka przygotować ciasto, dodać cukier i przyprawy w takiej ilości aby ciasto było pikantne. W…

Kurki mocno czosnkowe

Skład: 50dkg świerzych lub mrożonych kurek 4 ząbki czosnku masło 1 cebula sól, pieprz Sposób wykonania: Cebulę i czosnek obrać, drobno posiekać. Kurki oczyścić, większe pokroić. Na rozgrzanym maśle zeszklić czosnek i cebulę, dodać kurki. Smażyć do momentu aż odparuje powstały sos. Posolić i popieprzyć. Podawać z białym pieczywem.