Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Grill

Grill: Przepisy na grill’a

Mamy ogromna przyjemność zaprosić do naszej kolekcji dań na grilla. 
Zajdziesz tutaj przepisy od karkówki po ryby każdy jeden przepis na grill został sprawdzony przez internatów. Życzymy udanego grillowania. 

Chlebek faszerowany z grilla

Składniki: 1 chleb Farsz: ½ kostki masła ½ pęczka natki pietruszki 3 łyżeczki ziół prowansalskich 250 g sera żółtego 1 serek topiony sól pieprz Sposób wykonania: Podane składniki na farsz zmiksować ze sobą na jednolitą masę. Następnie chleb pokroić na kromki ale tak aby nie przekroić skórki pod spodem. W powstałe szczeliny nałożyć farsz. Całość…

Szaszłyki ze schabu i ziemniaków

Składniki: 70 dag schabu środkowego 30 dag boczku wędzonego 1 kg ziemniaków 1 czerwona papryka 15 listków laurowych 1 łyżeczka ostrej papryki 4 łyżki oleju kilka gałązek koperku kilka listków sałaty sól pieprz Sposób wykonania: Ziemniaki zalać osoloną wodą i gotować około 10 minut. W między czasie ¼ łyżeczki pieprzu wymieszać z ½ łyżeczką soli,…

Kiełbaski grillowe z boczkiem

Składniki: 1 jabłko 1 cebula 4 plastry bekonu 2 łyżki oleju 4 kiełbaski grillowe bulion  warzywny 3 łyżki soku jabłkowego sól pieprz Sposób wykonania: Obrane jabłko podzielić na ćwiartki . Następnie na rozgrzanym oleju smażyć kiełbaski około 10 minut. W między czasie na również na rozgrzanym oleju przesmażyć boczek pokrojony w kostkę, posiekaną cebulę oraz…

Karkówka z grilla Tomka

Składniki: 4 cebule 8 platerów karkówki sól pieprz curry papryka mielona przyprawa grillowa ziele angielskie rozmaryn czerwone wino Sposób wykonania: Mięso oprószyć solą, pieprzem, papryka, curry , zielem angielskim, rozmarynem oraz przyprawą grillową. Następnie cebule pokroić w krążki i połowie rozłożyć w wąskiej brytfannie. Ułożyć na niej mięso i przykryć pozostałymi krążkami cebuli. Zalać mięso…