Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: zioła prowansalskie

Bakłażany w oliwie z ziołami

Składniki: 1 kg bakłażanów 2 łyżki ziół prowansalskich kilka ziaren pieprzu kilka ząbków czosnku oliwa z oliwek Sposób wykonania: Bakłażany umyć i pokroić na centymetrowe paski. Następnie oprószyć je solą i odstawić na sicie aby obciekły z nadmiaru soku. Wówczas posmarować go oliwą z oliwek i posypać ziołami prowansalskimi. Wstawić do rozgrzanego piekarnika i piec…

Papryka pieczona z serem feta z ziołami

Składniki: 1 op sera feta kilka papryk 2 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżeczka ziół prowansalskich Sposób wykonania: Papryki przekroić na połówki usuwając gniazda nasienne. Następnie do każdej połówki włożyć po kawałku sera feta. Ułożyć papryki na blasze i posmarować je oliwą z oliwek wymieszaną z ziołami prowansalskimi. Wstawić do rozgrzanego piekarnika i zapiekać, aż…

Dorsz zapiekany z kapustą kwaszoną

Składniki: 40 dag filetów z dorsza 1 cebula 30 dag kapusty kwaszonej 1 szkl bulionu warzywnego 2 łyżki oliwy z oliwek 1 listek laurowy 1 łyżka posiekanej natki pietruszki ½ łyżeczki ziół prowansalskich sól pieprz Sposób wykonania: Posiekaną cebulę zeszklić na rozgrzanym tłuszczu. Dodać poszatkowaną kapustę i zalać całość bulionem warzywnym. Dodać zioła prowansalskie, pokruszony…

Cukinia pieczona z ziołami

Składniki: ½ kg cukinii 1 łyżka masła 1 cebula 1 ząbek czosnku 1 łyżeczka suszonych ziół prowansalskich 2 łyżki soku z cytryny 2 łyżki śmietany 1 łyżka startego żółtego sera 1 łyżka bułki tartej sól pieprz Sposób wykonania: Cukinię przekroić wzdłuż na pół a potem połówki te pokroić na plasterki. Ułożyć je w naczyniu żaroodpornym…