Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z pora

Surówka z porem i suszonymi śliwkami Iwony

Składniki: 1 por/Biała część/ 10 suszonych śliwek 4 jajka 1 puszka kukurydzy sól, pieprz do smaku mały słoik majonezu 2 łyżki śmietany Sposób przyrządzenia: Por/białą część/ dokładnie umyć, osuszyć i pokroić w cienkie krążki. Śliwki namoczyć we wrzątku około 10 minut, osączyć i pokroić w kostkę. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i posiekać. Kukurydzę…

5 x pory

Por (Allium porrum L.) to dwuletnia roślina zielona z rodziny amarylkowatych pochodząca ze wschodnich wybrzeży Morza Śródziemnego, gdzie znano ją już od przeszło 4,5 tysięcy lat. Starożytni Egipcjanie i Rzymianie bardzo cenili to warzywo. Obecnie pory są rozpowszechnione w całej Europie, również w Polsce, a także w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Roślina ta wyrasta do…

Pory z grilla

Do grillowania przydatne są pory o średnicy do 15 milimetrów, użycie grubszych spowoduje że zewnętrzna warstwa się zwęgli, a środek pozostanie surowy. Składniki: 6 porów na porcję oliwa z oliwek sól, pieprz Sos: pęczek zielonej cebulki 1 szklanka twarogu śmietankowego 1 szklanka jogurtu naturalnego sól, pieprz, cukier Sposób przyrządzenia: Odciąć z pora białą cześć, bardzo…

Sałatka z pory

Składniki: 5 ugotowanych jaj 5 por-tylko biała część 5 kwaśnych jabłek 1 puszka ananasów 30dkg.wędliny niewędzonej 5 łyżek majonezu Sposób przyrządzenia: Wszystko pokroić w paski dodać majonez i sok z ananasów do smaku i wymieszać.Pyszne i zdrowe. bsammler-Bodzio