Cykl – przep[isy mistrzów Składniki: (6 porcji) Polędwica wołowa – 0,5 kg Makaron tagliatelle – 150 g. Ser gorgonzola – 50 g. Pomidory koktajlowe – 12 szt. Mozarella – 100 g. Śmietana 30% – 150 ml Świeża bazylia i rozmaryn Marynata: czosnek ocet balsamiczny oliwa z oliwek białe wino sok z cytryny Sposób przyrządzenia: Polędwicę…
Tag: z polędwicy
Wołowina
Polędwica wołowa w bekonie
by marek • • 0 Comments
Cykl – przepisy mistrzów. Składniki: Polędwica wołowa – 150 g. Bekon – 1 plasterek Szpinak – około 50 g. Młode ziemniaki – 3 szt. Borowiki – 3 szt. Młody czosnek – 2 gałązki Pomidorki cherry – 2 szt. Kiełki Ser oscypek – 1 gruby plaster Świeży tymianek Sposób przyrządzenia: Polędwicę nasmarować marynatą (tymianek, olej, czosnek,…