
Składniki:
- 1/3 szkl oleju
- 1/3 szkl masła
- 1 szkl maki pszennej
- łyżeczka soli
- 2 łyżeczki pieprzu
- łyżeczka soli czosnkowej
- łyżeczka suszonego majeranku
- kurczak
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1 kg cielęciny przedniej 2 ząbki czosnku ½ łyżeczki majeranku sól pieprz 2 łyżki masła 2 łyżki oliwy z oliwek kieliszek białego wina Sposób wykonania: Cielęcinę oczyścić i osuszyć po czym oprószyć ja solą oraz pieprzem. Następnie natrzeć majerankiem oraz rozgniecionym czosnkiem. Na rozgrzanym tłuszczu przesmażyć cielęcinę z każdej strony po czym wlać 1…
Składniki: 25 dag. grzybów leśnych łyżeczka mąki ryżowej łyżeczka majeranku 1 cebula ząbek czosnku olej sól 1 żółtko 4 łyżki śmietany Przygotowanie: Oczyszczone grzyby kroimy w cienkie paski i wraz z drobno pokrojoną cebulą oraz czosnkiem kładziemy na gorący olej, solimy i dusimy pod przykryciem, często mieszając. Później dodajemy majeranek, a gdy sok z grzybów…